Vi arbejder i denne uge videre med 4 minutters intervallerne. Det er vigtigt at I mærker efter og prøvet på fornemmelsen af ramme de tempi der er angivet, dog gerne målsætningstempo. f.eks. Hvis der er angivet 4 min i 10k (4 min i 10 km tempo), og jeres målsætningen er 3:30/km, så hold 3:30/km. Løb gerne lidt ned af bakke eller i medvind. Efter 2 min vil det nok føles FOR hårdt i forhold til 10k. Men hold fokus på teknik og prøv at få åndedrættet under kontrol, med andre ord: Tag kontrollen over løbet, og se om du kan få det til at fungere.

Derudover kommer der mange styrke- og teknikløbeøvelser ind i programmet. Sådanne øvelser er lettere at lave sammen med andre, men vi forsøger så godt vi kan. Spørg endelig hvis I er i tvivl om noget.

Torsdag har Rune arrangeret Påske jagt (8 eller 16 km). Der håber jeg naturligvis at alle der har mulighed for det løber med. Dette betyder at Rune og jeg flytter kvalitetstræningen fra onsdag til tirsdag. Torsdag har Rune arrangeret Påske jagt (8 eller 16 km). Der håber jeg naturligvis at alle der har mulighed for det løber med. Dette betyder at Rune og jeg flytter kvalitetstræningen fra onsdag til tirsdag.
Forsøg her i grundtræningen at være særligt opmærksom på ikke at løbe for hurtigt på de rolige ture idet dette kan gå ud over jeres styrkeløb.

Ugens fokus:

-Distance: 100% af normalt 

-Rolige ture er hellere for rolig end for hårde

-Teknik og styrke

Distance uden parentes angives for dem der løber 70 km/uge

Distancen i parentes er angivet for dem der løber (100 km/uge)

Distancen i krøllet parentes er angivet for dem der løber {150 km/uge}… ikke relevant for nogen pt.

DagBeskrivelsedistance
MandagRolig tur5
(15)
TirsdagBEMÆRK: ved dagens program, kan det være en stor fordel at bruge lygtepæle. Der er typisk 25 m. mellem hver lygtepæl i Greve)
* 15 min roligt + 
* 10 min MP +
* 3x(25 m. sprint + 25 m. jog + 25 m sprint + 25 m jog) pause 4-5 min R +
* 6 x 100 90% sprint (accelerer de første 10% op til 90% af højest hastighed, hold denne hastighed til 100 m) p.: 2-3 min
* jog4  min ATafjog
18
(18)
OnsdagRolig + 2 x 4 min i 10k-tempo(15)
Torsdag8 km eller 16 km Påske jagt + opvarmning og afjog14
(21)
FredagRolig10
(15)
Lørdag
SøndagLangtur:
* inkl. 4 x korte bakkesprint (40-60 m). 
* 3×4 min AT, gerne i kuperet terræn. Pause 15 min roligt.
alle:
25 km
I alt72 km
(103 km)