Hold 1 har har haft et rigtigt godt forår, med mange nye løbere der fast har etableret sig på holdet. De har gjort et godt arbejde og hjulpet hinanden igennem en svær periode hvor særligt grundtempo har virket uoverstigelig.
Derudover er der i foråret, her inden RoyalRun, sat 27 pr’er (hele sidste år nåede vi 33 pr’er), så min ikke at vi når flere i år.
Bagsiden er at der måske har været lidt flere der har døjet med småskader, og en velfortjent sommer med grundtræning er nu i vente, så led, sener og muskler kan komme sig og blive klar til næste år.

I grundtræningen skærer voldsomt ned på intervaller, og arbejder i stedet med teknik og styrke og løbeøkonomi. Grundtræningensperioden Det er det rigtige tidspunkt at øge antallet af ugentlige kilometer på.

Hans Henrik skal naturligvis fortsætte sit arbejde mod IM i august (vi snakker lige sammen om kommende uge HH).

Mandag er der DM i 10 km. Vi stiller naturligvis op i Greve Trim singlet/t-shirts. Derudover tager vi sort shorts eller thigts på. Årsagen til dette er at det hedder sig at ved DM, skal man stille op i matchende over og underdragt. Jeg tror på podiepladser for hold i et par af aldersgrupperne.

Søndag er der hold 1 på tur i Sorø. Tilmeld jer programmet på FB siden, eller skriv til Rune. Afgang Greve klokken 8 Vi koordinere kørslen. Pt er der 7 tilmeldte og 3 på måske.

Ugens styrketræningsprogram:

https://docs.google.com/document/d/1TSUAt4Q5Uos0Kulsm4jlvQWlWYswanNsLJX4JRdWFAo/edit#heading=h.7z5ahoi7spnz

Øvelse 1: 3×20 Squat med Pilatesbold
Øvelse 2: 3×17 lårcurl
Øvelse 3: 3×17 vip (på hvert ben)
Øvelse 4: 2:15 min maveplanke
Øvelse 5: 1 min sideplanke (på hver side)
Øvelse 6: 2:00 min, rygplanke

Ugens program

Mandag DM 10 (RoyalRun)… 3 km opvarmning, inkl. Koordinationsøvelser og stigningsløb. Derefter 10 km all-out, og 2 km afjog

tirsdag styrketræning [FRI fra løb]

onsdag kl. 18 GIC, 13 km [13 km] roligt. vi løber evt. på Ishøj bakke

torsdag Styrketræning [5 km]

fredag kl. 16:30 GIC: 15 km [15 km] roligt

lørdag
styrketræning [FRI fra løb]

søndag Sorø Heimdalsvej 9, kl. 8:00 fra Greve. Der står 28 km på programmet… Jeg er sikker på at der mulighed for at skære et par kilometer fra, hvis det er for voldsomt.

/Rune og Mikkel