Træningen kan også findes på: https://docs.google.com/document/d/1roGk57LMrol7LqH047J_X9Mt3nHqv1WRKBkhvrkvXaU/edit

Der har været arbejdet hårdt mod forskellige mål, og det er derfor frustrerende og virkelig ærgerligt at alle forårets mål nu definitivt er aflyst.Prøver vi at se positivt på det, så giver dette os en helt særlig chance for at få en unik træningsperiode frem mod efteråret. Denne gang har hverken hård specialtræning eller efterfølgende all-out løb, kørt os ned til en måneds pause i joggetempo, og vi har derfor mulighed for at gå ind i en ny periode med specialtræning, med massere mængde i benene og stor styrke i kroppen. For at få det optimale ud af denne situation, må vi skrue træningen fornuftigt sammen, ikke stoppe med at løbe og ikke løbe for hårdt. En ny specialtræning vil tidligst starte i uge 21, altså om otte uger. Særligt fokus i den kommende periode bliver: Mængde, styrkeløb, fartleg, flowløb og styrketræning.  Ugens fokus:-Distance: 100% af normalt -Antal styrketræningspas: 2-3 Distance uden parentes angives for dem der løber 70 km/ugeDistancen i parentes er angivet for dem der løber (100 km/uge)Distancen i krøllet parentes er angivet for dem der løber {150 km/uge}
Ugen er restitutionsuge, og derfor når vi knap den angivne distance. 

Uge 14d. 30/3-2020 – 5/4-2020
Der har været arbejdet hårdt mod forskellige mål, og det er derfor frustrerende og virkelig ærgerligt at alle forårets mål nu definitivt er aflyst.Prøver vi at se positivt på det, så giver dette os en helt særlig chance for at få en unik træningsperiode frem mod efteråret. Denne gang har hverken hård specialtræning eller efterfølgende all-out løb, kørt os ned til en måneds pause i joggetempo, og vi har derfor mulighed for at gå ind i en ny periode med specialtræning, med massere mængde i benene og stor styrke i kroppen. For at få det optimale ud af denne situation, må vi skrue træningen fornuftigt sammen, ikke stoppe med at løbe og ikke løbe for hårdt. En ny specialtræning vil tidligst starte i uge 21, altså om otte uger. Særligt fokus i den kommende periode bliver: Mængde, styrkeløb, fartleg, flowløb og styrketræning.  Ugens fokus:-Distance: 100% af normalt -Antal styrketræningspas: 2-3 Distance uden parentes angives for dem der løber 70 km/ugeDistancen i parentes er angivet for dem der løber (100 km/uge)Distancen i krøllet parentes er angivet for dem der løber {150 km/uge}
Ugen er restitutionsuge, og derfor når vi knap den angivne distance. 
DagBeskrivelsedistance
MandagRolig tur10
(10)
TirsdagModerat-roligt tempo(15)
OnsdagKoordination + 5 stigningsløb + 10 min MP + 10 min R + 10 min MP15(15)
TorsdagRolig(10)
Fredag3 stigningsløb a’ 100 m3 x 4 min 10k tempo, pause: 5 min jog 15(20)
Lørdag

SøndagLangtur med bakketræning:inkl. 4 x Styrkeløb: 40-60 m, op ad bakke, fokus på høje knæløft og kraftigt afsæt, når toppen nås sprintes der 30m.2×4 min AT, gerne i kuperet terræn. Pause 15 min roligt

alle:
25 km
I alt
65 km
(95 km)