Ugens program

Mandag: GIC kl. 18:00. 16 km. inkl. inkl. 30 min hvor der skiftes mellem (4:50-5:10) og (4:25-4:10), hvert 3. min.

Onsdag: GIC kl. 18:00. 13 km. 6×5 min@AT p: 30 sek. Vi løber sommerruten (jeg kan desværre ikke deltage).

Fredag kl. 16:30, GIC 18 km roligt inkl. 8 bakkesprint.

Søndagstræning: 30-31 km, fordelt således: 2×10 min@AT/HMP LANG pause med roligt løb, derefter 15 min@AT

Kl. 8:06 fra GIC

Kl. 8:15 opsamling ved Greve Centervej

Kl. 8:40 Rundt om første sø i Hundige strandpark, inkl. 2×10 min@AT/HMP pause 3 min, hvor vi løber jogger ”baglæns”

Kl. 9:00 Normal rute i Strandparken, mod slutningen løber vi 15 min@AT/HMP

10:05 Retur med GIC

God løbeuge

Mikkel

Tempi i programmet:

Bs: (Bakke sprint)… Teknik og styrketræning.

AT: (Anaerob tærskeltempo… eller mælkesyretærskeltræning ) Det tempo du netop kan holde i 60 min. For vores vedkommende 15 sek. hurtigere end MP, men skal trænes i intervallet 10 til 20 sek hurtigere aktuel MP,

MP: Maraton pace: Er faktisk den roligste form for AT-træning, men jeg skriver MP når det er dette tempo der skal trænes. MP er vigtigt specielt mod slutningen af perioden for øge din løbeøkonomi i netop dette tempo.

Hård: 5-10 sek. langsommere end MP (tempo tæt på dit MP, og som derfor træner de fleste af de processer som der sker i kroppen unde MP, men det roligere tempo gør at du er hurtigere restitueret, og kan løbe længere tid i dette temp. Træner desuden fedtforbrænding)

Moderat: 10-25 langsommere end MP (tempo tæt på dit MP, og som derfor træner de fleste af de processer som der sker i kroppen unde MP, men det roligere tempo gør at du er hurtigere restitueret, og kan løbe længere tid i dette temp. Træner desuden fedtforbrænding)

Roligt: 40-60 sek. langsommere end MP. Øger din udholdenhed (du kan træne i lang tid ved dette tempo). Øger din fedtforbrænding ved lav tempo. Dette gøre at du bliver bedre til at forbrænde fedt i højere tempi og i sidste ende skubber til dit MP, hvor din fedtforbrænding er relativ lav (for vores vedkommende)… hvilket igen øger dit maraton tempo.

Jog: tempo mellem 5:15 til 6:30 (aktiv restitution). God træning mellem hårde intervaller eller på hviledage